Et enkelt tips for å lage en kul bildevegg

Det kan være vanskelig å lage en kul bildevegg. Det er mange ting som skal klaffe, som uttrykk, farger og størrelser på både bilder og rammer. Og hvis man skal lage en bildevegg med flere ulike størrelser kan det ofte være enda mer krevende å få det til å se helhetlig og ryddig ut.

Hvis du liker nettopp det - at bildeveggen ser ekstra ryddig og helhetlig ut - så har jeg kanskje løsningen til deg her. Jeg har nemlig satt sammen flere ferdig kurerte bildepakker med 3 matchende bilder, som passer perfekt til å henges side om side.

Det er rett og slett en utvidelse av de populære bildeparene mine, hvor et av bildene brukes to ganger og snus opp ned, slik at det fremstår som et tredje bilde. Dette skaper en spennende balanse mellom de tre bildene og gir en god og helhetlig følelse.

Denne løsningen er utmerket hvis du har en ganske lang vegg du ønsker å fylle med noe spennende og dekorativt uten at det blir for mye jobb og planlegging for å lage et godt oppsett. Kanskje har du plass til tre bilder over sofaen din eller i en litt lang gang?

Mange av mine kunder har gått for denne løsningen allerede, og har måtte bestille dette manuelt, men nå har jeg altså laget egne produktpakker for å gjøre det enda enklere å bestille.

Foreløpig har jeg laget ferdige bildepakker på kun noen få utvalgte bildemotiver, men det er bare å ta kontakt med meg om du kunne tenke deg å se hvordan denne løsningen blir med noen av de andre bildene også.

Er det ikke kult? Et skikkelig blikkfang på veggen, spør du meg.

Forrige
Forrige

Unngå refleksjoner i glasset på rammen med lerretsbilder

Neste
Neste

Om å drive nettbutikk - en samtale med Devold Consulting