Årets Farge 2019

Jeg synes alltid det er spennende å følge med på hvilke farger som er i trendbildet, og var spent på å se hvilken farge som ble kåret til årets farge av Fargerike i år også. For 2019 ble det et knippe herlige grønnfarger.

For en som er så glad i grønt som meg, var jo det en ekstra hyggelig nyhet! Dersom du er godt kjent med en del av bildene mine vet du kanskje at to av mine personlige favorittbilder også består av ulike grønntoner. Disse heter “Everlasting & Floating Green”.

Siden fargene i bildene går fra en veldig dyp og mørk grønntone og over til det helt lyse og duse, så passer bildene godt mot både lyse og mørke bakgrunnsfarger. I bildene er det også ulike valører av grønt som heller mer mot blått og mer mot gult, samt andre områder som er mer nøytrale, noe som gjør at bildene kan styles på mange forskjellige måter.

I collagen over her ser du at jeg har satt bildene inn i et rom med ulike farger på veggen bak, hvor alle er hentet fra “Årets Farge 2019”-paletten til Fargerike. Fra øverst til venstre er fargene som følger: Tropisk Natt, Stillhet, Salix Alba og Sølvgrønn.

Disse nydelige fargetonene glir perfekt inn i det nordiske uttrykket og den skandinaviske interiørstilen, og spiller både på det økologiske, en grønnere livsstil og det å trekke naturen inn i hjemmene våre.

Noen flere bilder som viser et utvalg av Årets Farge 2019 - bildene er lånt av Fargerike.

Noen flere bilder som viser et utvalg av Årets Farge 2019 - bildene er lånt av Fargerike.

Forrige
Forrige

Hyggelig omtale i Trønder-Avisa

Neste
Neste

Limited Edition: Faded Memories Gold