6 inspirerende soverom med blå detaljer

Blå er en nydelig og beroligende farge som vi nordmenn er veldig glad i. Visste du at den blir omtalt som nordmenns favorittfarge? Det er vel kanskje ikke så rart i et land med så mye kystlinje, vinter og natur som Norge. Med sin behagelige fremtoning er den perfekt på soverommet, spesielt i en deilig, dempet nyanse. Her kommer 6 inspirerende soverom med blå detaljer.

Soverom 1

Et stort, lekkert, lyst og åpent soverom med mye lysinnslipp. To store bilder over sengen bidrar til litt ekstra farge i rommet samt at de blir et fokuspunkt som tilfører rommet mer personlighet.

Se nærmere på bildene White River og Stormy Ocean her.

1129017866_underwaterduo.jpg

Soverom 2

Dette er også et lyst og stort rom, men med mange sorte detaljer, samt innslag av lune materialer som tre og skinn. Grønne planter gir rommet en innbydende atmosfære og et mer urbant uttrykk. Blå detaljer på bilder og pledd er en fin måte å skape en spennende vri.

Soverom 3

Dette rommet liker jeg svært godt. Spiler er veldig populært om dagen og kontrasten mellom det grove betonggulvet og det lune treverket gir et spennende og moderne uttrykk. “Smijern-looken” på vinduet som går fra gulv til tak er en kul detalj som gir litt ekstra romfølelse.

Se nærmere på bildene White River og Stormy Ocean her.

Soverom 4

For den som liker et mørkere, sofistikert og elegant uttrykk kan dette soverommet være til inspirasjon. Med vegger i deilig, dempet sort og lunt, mørkt tre som går igjen på både vegger, møbler og gulv, får rommet en god og helhetlig atmosfære. Fiskebensparketten er nok en luksuriøs detalj. Og med et stort og flott abstrakt bilde plassert over sengen er rommet komplett.

Bildet Stormy Ocean kan du se nærmere på her.

Soverom 5

Å velge bort hvite vegger til fordel for andre farger er definitivt en trend som har kommet for fullt i løpet av de siste årene. Gjerne i myke, dempede nyanser, som skaper et typisk nordisk moderne preg. Denne veggfargen minner om den populære Jotun Nordisk Hav og står seg godt mot bildene Floating og Everlasting Blue. Se bildene her.

1092588041_underwaterduo.jpg

Soverom 6

Ved å kombinere blått med lekre rosa-, oransje- og ferskenfarger får du en lekker og leken vri på soverommet. Sett gjerne sammen gamle skatter i form av små krukker, vaser og lysestaker på nye og spennende måter for å få litt variasjon i hverdagen. Bakgrunnsfargen her minner veldig om Jotun Deco Blue.

Forrige
Forrige

Populære malingsfarger fra Jotun Lady som passer til bildene "Earth"

Neste
Neste

Hjemme-hos-reportasje i Adresseavisen