Liggende bilder som passer til alle typer rom

Tenkte bare jeg skulle fortelle om en hyggelig samtale jeg hadde med en kunde for noen dager siden. Hun var på utkikk etter et eller to liggende bilder for å ha på soverommet sitt. Hun vurderte enten å få dem laget i et spesialformat, som var litt mer avlangt enn standardformater, eller å sette sammen to mer vanlige formater ved siden av hverandre.

Etter noen mailer frem og tilbake så endte vi med å gå for bildene "Everlasting Green" og "Floating" i størrelse 50x70 cm, som jeg signerte liggende - slik at de kunne brukes som vist på bildene under her.

Liggende er kult. Og litt annerledes, på en interessant måte. Selv om det er de samme bildene får de en annen flyt og en annen komposisjon, som gir dem et ganske annet uttrykk. Det er jo det som er så spennende med visuell kunst, at en liten endring kan gi store utslag for hvordan det oppleves.

Bilene “Stormy Ocean” og “White River” gjør seg også utmerket i liggende formater. Se på det spillet av formen som nærmest beveger seg over fra det ene bildet over til det andre. Er det ikke kult?

Dersom du vurderer liggende bilder, så send meg gjerne en mail. De fleste abstrakte bildene mine kan også brukes liggende, og jeg signerer dem gjerne deretter om jeg på forhånd vet at det er slik du ønsker å bruke dem.

Forrige
Forrige

Stylingtips: Innred med disse to bildene sammen